Chiftelute la cuptor

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2012 | 3458 vizualizari

 

O varianta putin mai sanatoasa a chiftelutelor ..

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • 2-3 catei de usturoi pisati
  • 1 cartof
  • 1 felie de paine
  • sare si piper
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor:

Carnea tocata se amesteca  cu ouale putin batute, patrunjelul tocat marunt, usturoiul pisat, cartoful dat pe razatoarea cu ochiuri mici si stors bine  si felia de paine inmuiata in apa sau lapte  si bine stoarsa,se sareaza si pipereaza dupa gust,

Se formeaza chiftelutele  cu mainile umede ,se trec prin faina si se pun in tava cu hartie de copt sau presarata cu faina

Se dau la cuptor pana se rumenesc frumos.

 

RETETA IN IMAGINI

Chiftelute la cuptor-0
Chiftelute la cuptor-1
Chiftelute la cuptor-2

COMENTARII (27)

Cris2711 1

25.02.2012, 13:44

ce bune sunt

mena29 1

25.02.2012, 13:51

Si mie imi plac mult,eu am invatat sa le fac la cuptor de la soacra lui cris2711

ionela2682 1

25.02.2012, 16:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04