Penne

de Lau in Penne, 23 Mai 2011 | 4273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de penne
  • 300 ml smantana
  • 200 g cascaval
  • 1 piept de pui
  • sare
  • 50 ml ulei
  • rozmarin
  • busuioc
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 300 ml de apa
  • piper
  • boia de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne:

Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare. Se fierb pastele cu ulei si sare. Se curata jumatate de ceapa, se taie marunt si se pune la calit cu putin ulei. Se adauga pasta de tomate desfacuta cu apa. Se adauga pieptul de pui taiat cubulete. Se condimenteaza cu sare, rozmarin, busuioc, piper si boiaua de ardei. Se lasa sa fiarba cca 5 min impreuna

Pastele se scurg de apa si se trec pe sub un jet de apa rece. Se amesteca cu cascavalul si smantana

Se aseaza in farfurie si se adauga sosul deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza de burduf