Penne cu kaizer si ton

de -tony- in Penne, 23 Mai 2013 | 1570 vizualizari

 

Combinatia poate parea stranie insa gustul pestelui impreuna cu cel al kaizerului se imbina la perfectie.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste tip penne
  • 200 gr kaizer
  • 2 cutii ton in ulei
  • 1|2 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 4 frunze busuioc proaspat
  • 3 linguri ulei masline
  • parmezan (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu kaizer si ton:

Intr-o oala se pune apa cu sare la fiert.Cind apa a inceput sa fiarba adaugam pastele si le fierbem circa 10 minute.

Intr-o tigaie punem cele 3 linguri ulei,adaugam kaizerul si ardeiul fisii si ceapa tocata marunt.Cind acestea s-au calit adaugam tonul scurs de uleiul din conserva.Adaugam si busuiocul maruntit.Potrivim de sare si piper.

Lasam sa se caleasca putin si tonul dupa care adaugam o jumatate pahar cu apa si lasam sa scada pina devine un sos.

Se adauga pastele scurse de apa si se amesteca.Se servesc fierbinti cu parmezan ras.

 

COMENTARII (17)

Satisfyyourcravings 1

23.05.2013, 19:54

Pennele sunt preferatele mele!

Angelina_Elena 1

23.05.2013, 20:16

Ce bine arata!

Rocsi 1

23.05.2013, 21:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55