Penne cu cabanosi in sos de rosii

de Tabita _ in Penne, 4 Apr 2019 | 2697 vizualizari

 

O mancare rapida si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 300 g penne
  • 150 g cabanosi
  • 500 g sos de rosii
  • 2 linguri sos de tartar
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • ierburi de provence
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu cabanosi in sos de rosii:

Cabanosii i-am taiat rondele.
Intr-o tigaie am pus putin ulei la incins.
Am adaugat cabanosii.
I-am lasat sa se prajeasca putin.
Am adaugat sosul de rosii.
Am pus si condimentele.
Cand sosul a fost aproape gata, am adaugat sos de tartar.
Am amestecat si am oprit focul.
Separat am fiert pennele in apa fiarta cu putin ulei si sare conform instructiunilor de pe pachet.
Am strecurat pastele si le-am servit alaturi de sos.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu cabanosi in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Penne cu carne tocata si ciuperci