Peste cu masline

de ianculubita in Pastrav, 19 Mar 2011 | 1832 vizualizari

 

Aceasta reteta,am vazut-o la tv. si avand toate ingredientele,am facut-o si...da, este ceva deosebit

 

INGREDIENTE

  • peste,eu am avut pastav somonat
  • 1lamaie
  • 1ceapa rosie
  • 100g masline fara samburi
  • 3catei de usturoi
  • sare,piper,cimbru
  • 4-5linguri ulei de masline
  • 3cartofi fierti
  • patrunjel
  • folie de aluminiu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu masline:

Intr-un bol,fac o salata din ceapa taiata julien,usturoiul taiat marunt,maslinele rondele,sare,piper,cimbru,ulei de masline,amestec bine si las deoparte;

pe o folie de aluminiu unsa cu ulei,pun 2-3rondele de lamaie fara coaja,deasupra bucata de peste iar pe langa el,cate 2-3linguri de salata;

am facut pachet si am pus in tava la cuptor 20min;

dupa acest timp,intr-o tigaie,am scurs cu grija tot sucul din pachete,am mai pus putin ulei de masline,am adaugat cartofii cubulete,sare,piper si patrunjel taiat;

pe farfurie am pus pestele din folie iar alaturi cartofii

 

TIPS-URI

1

ceapa din pachet,trebuie sa fie crocanta de aceea nu lasati mai mult la cuptor

RETETA IN IMAGINI

Peste cu masline-0
Peste cu masline-1
Peste cu masline-2

COMENTARII (12)

mirela0911 1

19.03.2011, 21:28

excelent trebuie sa fie

mamaieelena 1

20.03.2011, 00:12

divainbucatarie 1

21.03.2011, 09:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20