Peste cu mustar si legume

de ianculubita in Peste, 25 Mar 2013 | 1182 vizualizari

 

Cu ceva timp in urma au venit in vizita niste prieteni care traiesc in Australia si m-au rugat sa le fac peste;ei bine,le-am facut ca la un moment dat m-au intrebat cate feluri am facut!!!
Desertul nu l-am facut cu peste dar ma gandesc eu si la un desert cu peste.......
Am inceput cu binecunoscutul bors de peste(aveti reteta aici),apoi ce urmeaza.....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de peste bucati sau fileuri(de preferinta alb,eu am avut somn)
  • 2 linguri mustar frantuzesc(cu boabe)
  • 2 portocale
  • 2 lingurite cu miere
  • 500 g cartofi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 punga mica cu mazare congelata
  • 3 linguri ulei de masline
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu mustar si legume:

Intr-un bol facem o marinada cu mustar, miere, sucul de portocala si putina coaja rasa, apoi punem pestele intorcandu-l din cand in cand;

In tava punem cartofii fierti pe jumatate si taiati in sferturi, mazarea, ardeii taiati suvite, usturoiul pisat, ulei, sare, piper, amestecam totul. Deasupra punem pestele cu tot cu marinada si lasam la cuptor 30 minute.

Se serveste imediat.

 

TIPS-URI

1

pestele la marinat se tine 30 minute dar daca avem timp se poate lasa peste noapte la frigider

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Peste cu mustar si legume 213880
retete culinare - Peste cu mustar si legume 213881
retete culinare - Peste cu mustar si legume 213882
retete culinare - Peste cu mustar si legume 213883
retete culinare - Peste cu mustar si legume 213884
retete culinare - Peste cu mustar si legume 213885
retete culinare - Peste cu mustar si legume 213886
retete culinare - Peste cu mustar si legume 213887

COMENTARII (10)

laura_n 1

25.03.2013, 17:47

))inseamna ca i-ai saturat
fooarte gustos!

Rocsi 1

25.03.2013, 19:51

ianculubita 1

26.03.2013, 09:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D