Peste cu pasta de avocado

de ianculubita in Peste, 19 Ian 2014 | 1727 vizualizari

 

Va poftesc fetelor la o reteta sanatoasa dar mai ales gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de peste alb
  • 1 avocado
  • 1 rosie mai mare
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita de sos Tabasco
  • condimente pentru peste
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu pasta de avocado:

Fileurile taiate bucati mai mici,le condimentam,le pudram cu putina faina apoi le prajim in ulei de floarea soarelui cate 1min pe fiecare parte;pentru cine are peste proaspat,poate folosi gratarul,eu l-am avut congelat si nu am riscat;

in blender punem pulpa de avocado cu zeama de lamaie daca este mica daca nu,doar jumatate,sare,piper,sos Tabasco,patrunjelsi ulei de masline;dupa ce s-a format pasta rasturnam intr-un bol;

La servire,punem pe farfurie rondele de rosie pudrate cu sare si cateva picaturi de ulei de masline,deasupra pasta de avocado iar peste ea,pestele si rondele de lamaie.

 

TIPS-URI

1

atentie la sosul Tabasco este foarte picant

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Peste cu pasta de avocado 291988
retete culinare - Peste cu pasta de avocado 291989
retete culinare - Peste cu pasta de avocado 291990
retete culinare - Peste cu pasta de avocado 291991
retete culinare - Peste cu pasta de avocado 291992
retete culinare - Peste cu pasta de avocado 291993
retete culinare - Peste cu pasta de avocado 291994

COMENTARII (12)

Aurelia 07_07 1

19.01.2014, 14:32

ianculubita 1

19.01.2014, 15:43

valentina78 1

20.01.2014, 11:54

bunnnn

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21