Peste la cuptor

de madi_marin in Peste, 23 Ian 2011 | 9104 vizualizari

 

Pentru pranzul de azi am pregatit ceva foarte simplu dar foarte bun. Noua ne place de ne lingem pe degete......

 

INGREDIENTE

  • 4 macrouri mari
  • piper cu lamaie de la Kamis
  • sare
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

Macrourile se curata, se spala si se lasa la scurs.

Se ung cu ulei si se presara cu sare si piper cu lamaie din abundenta.

Se pun in tava mare de cuptor pe hartie de copt unsa si ea cu putin ulei.

Se dau la cuptor la foc iute pentru maxim 30 de minute.

Se servesc neaparat cu mujdei cu smantana si mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (31)

mihaelar63 1

28.01.2011, 10:34

si eu sunt nelipsita unde e peste

madi_marin 1

28.01.2011, 11:25

fetele....ma bucur ca va place.... eu cumpar destul de des macrou....ne place mult....

Teo 1

31.01.2011, 21:16

Madi, ai grija si de mine, sunt peste !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crap la gratar