Piadina cu ton si branza Gouda

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 28 Iul 2016 | 260 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame faina integrala, plus o lingura pentru framantat
  • ulei de masline
  • 1 ceapa mica rosie
  • sare, piper
  • 1 mar
  • otet din vin alb
  • 200 grame ton in apa
  • 30 grame branza Gouda
  • 2 linguri iaurt
  • mustar englezesc (iute)
  • sos picant (optional)
  • salata pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piadina cu ton si branza Gouda:

Se amesteca faina cu putina sare si 125 ml apa pana devine un aluat omogen. Se framanta cateva minute, adaugand faina sau apa, daca mai este nevoie. 

Se divide in 2 si se modeleaza fiecare bucata sub forma de disc cu diametrul de 18 cm. 

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie, la foc mediu, se transfera o piadina in tigaie, se stopeste cu putin ulei pe deasupra si se gateste 2-3 minute pe parte. 

Se procedeaza la fel cu aluatul ramas. 

Se toaca ceapa si marul marunt si se amesteca cu putin otet. Se scurge tonul de apa, se adauga peste ceapa, impreuna cu iaurtul si branza rasa. Se adauga mustarul, sare, piper si sosul picant, daca se foloseste si se amesteca pana la omogenizare. 

Se ung piadinele cu mixul de ton, se impaturesc in doua si se mai gatesc 2-3 minute pe parte, pana cand branza s-a topit. 

Se servesc cu salata.

 

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (7)

mirela0911

mirela0911 1

28.07.2016, 20:29

Placeee!

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

29.07.2016, 08:11

bun!

Panacris

Panacris 1

29.07.2016, 18:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!