Picromigdale

de Rocsi in Prajituri, 1 Dec 2011 | 4462 vizualizari

 

Cu pasi mici si timizi,alaturi de caldura voastra sufleteasca ,am ajuns si eu la reteta cu numarul 400.Pentru a va rasplati pentru ca ati foat alaturi de mine,am facut ceva simplu(desi ar fi trebuit sa fac ceva mai complex,stiu :d) ,ca tot aveam albusuri in congelator si trebuia sa mai fac loc pe acolo.M-am inspirat de pe le toate fetele ce au postat aceasta reteta,deci multumiri tuturor :-******!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 7 albusuri
  • 400 gr de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 esenta vanilie
  • 400 gr nuca macinata
  • 1-2 linguri faina alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Picromigdale:

Mixam albusurile pana devin ca o spuma tare si nu curge cand intoarceti bolul cu fata in jos.

Adaugam zaharul treptat si batem in continuare ,pana ce ,acesta din urma,se topeste.

Punem zaharul vanilat,esenta si nuca si le incorporam usor.

La urma turnam si faina.

Ungem o tava cu putin ulei si punem hartie de copt in ea.

Cu o lingura punem gramajoare din compozitie,dar cu distanta intre ele ca se vor mai lasa .

Dam tava in cuptorul incins si reglem o temperatura potrivita.

Le lasam acolo circa 20 de minute,pana prin o culoare aurie-maronie.

Cand sunt gata,scoateti tava si le lasati sa se racesca.

Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Picromigdale-0
Picromigdale-1

COMENTARII (44)

Rocsi

Rocsi 1

05.12.2011, 20:39

ubulika

Valclaudia

Valclaudia 1

17.12.2013, 05:51

Rocsi

Rocsi 1

17.12.2013, 11:01

Claudia

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!