Piept de curcan cu cartofi natur.

de dicarmencitta1957 in Curcan, 26 Feb 2010 | 3896 vizualizari

 

by dicarmencitta1957
Simplu si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de piept de curcan.
  • 1 kg cartofi albi de salata.(Carrefour).
  • 1 salata alba(chinezeasca),
  • 1 ardei gras rosu,
  • 2 rosii,
  • ceapa rosie,
  • castravete.
  • 2 linguri cu ulei de masline extravirgin.
  • 1 cub unt pentru cartofi.
  • sare
  • piper,
  • (tarhon uscat,piper boabe roz)
  • condimentele care ne plac mai mult.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu cartofi natur.:

Spalam bine si portionam fileul de curcan.Punem pe gratar si il vom lasa 15 minute pe o parte si 15 minute pe cealalta parte.Eu il tai un pic mai subtire ca sa se faca mai repede si mai bine.Tot secretul este in gratarul acela care are apa,pentru ca se face un pic la abur.Daca spre sfarsit dau flacara un pic mai mare,se va face un pic crocant si are un gust mai bun.Fileul mai intai il ung cu ulei de masline extravirgin,dar nu excesiv de mult,il dau cu sare,piper roz,un praf de tarhon.Curatam cartofii si ii vom pune intr-o tava yena la cuptor,pentru 50 sau 60 de minute.Mentionez ca pe acesti cartofi vom pune bucatele de unt din loc in loc si condimentam cu ce ne este pe plac.Separat vom face o salata din varza alba chinezeasca,2rosii,1ardei gras rosu,1 castravete si ceapa rosie.


Cand toate sunt gata preparate, le vom pune pe un platou,iar ornatul depinde de gustul fiecaruia.Salata nu trebuie sa lipseaca de la nicio masa cu carne..Pofta buna !!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Piept de curcan cu cartofi natur. 19344
retete culinare - Piept de curcan cu cartofi natur. 19345
retete culinare - Piept de curcan cu cartofi natur. 19346
retete culinare - Piept de curcan cu cartofi natur. 19347

COMENTARII (3)

rivka 1

28.02.2010, 12:46

f bun, normal...ca tot ce gatiti de altfel.

Bucataras Medi 1

02.03.2010, 15:44

un deliciu.............

dicarmencitta1957 1

09.03.2010, 12:05

Multumesc dragele mele pentru comentarii.Baietii mei adora gratarul.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Mena
  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Parjoale de legume si branza

de Rux 9

Parjoale de...

ieri la 23:40

Chiftele de legume

de Ksenya 4

Chiftele de legume

ieri la 15:20

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

pe 28.09 la 22:27