Piept de curcan cu cartofi natur.

de dicarmencitta1957 in Curcan, 26 Feb 2010 | 3957 vizualizari

 

by dicarmencitta1957
Simplu si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de piept de curcan.
  • 1 kg cartofi albi de salata.(Carrefour).
  • 1 salata alba(chinezeasca),
  • 1 ardei gras rosu,
  • 2 rosii,
  • ceapa rosie,
  • castravete.
  • 2 linguri cu ulei de masline extravirgin.
  • 1 cub unt pentru cartofi.
  • sare
  • piper,
  • (tarhon uscat,piper boabe roz)
  • condimentele care ne plac mai mult.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu cartofi natur.:

Spalam bine si portionam fileul de curcan.Punem pe gratar si il vom lasa 15 minute pe o parte si 15 minute pe cealalta parte.Eu il tai un pic mai subtire ca sa se faca mai repede si mai bine.Tot secretul este in gratarul acela care are apa,pentru ca se face un pic la abur.Daca spre sfarsit dau flacara un pic mai mare,se va face un pic crocant si are un gust mai bun.Fileul mai intai il ung cu ulei de masline extravirgin,dar nu excesiv de mult,il dau cu sare,piper roz,un praf de tarhon.Curatam cartofii si ii vom pune intr-o tava yena la cuptor,pentru 50 sau 60 de minute.Mentionez ca pe acesti cartofi vom pune bucatele de unt din loc in loc si condimentam cu ce ne este pe plac.Separat vom face o salata din varza alba chinezeasca,2rosii,1ardei gras rosu,1 castravete si ceapa rosie.

Cand toate sunt gata preparate, le vom pune pe un platou,iar ornatul depinde de gustul fiecaruia.Salata nu trebuie sa lipseaca de la nicio masa cu carne..Pofta buna !!!

 

RETETA IN IMAGINI

Piept de curcan cu cartofi natur.-0
Piept de curcan cu cartofi natur.-1
Piept de curcan cu cartofi natur.-2
Piept de curcan cu cartofi natur.-3

COMENTARII (3)

rivka 1

28.02.2010, 12:46

f bun, normal...ca tot ce gatiti de altfel.

Bucataras Medi 1

02.03.2010, 15:44

un deliciu.............

dicarmencitta1957 1

09.03.2010, 12:05

Multumesc dragele mele pentru comentarii.Baietii mei adora gratarul.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04