Piept de porc cu legume

de andreea_angelo in Porc, 25 Noi 2012 | 703 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g piept de porc
  • un morcov
  • un cartof
  • o ceapa
  • usturoi
  • condimente
  • suc de rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu legume:

Pieptul de porc se condimenteaza cu usturoi si condimente specifice carnii de porc,daca este prea gros se cresteaza un pic si se aseaza intr-o tava.

Legumele:cartoful se taie cubulete,ceapa si morcovul se taie rondele si se aseaza in tava langa carne.se adauga sucul de rosii peste carne si legume si se baga la cuptor.Se intoarce din cand in cand,de pe o parte pe alta ca se se rumeneasca pe ambele parti.Ca si garnitura am folosit legumele dimprejurul carni!

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Piept de porc cu legume-0
Piept de porc cu legume-1
Piept de porc cu legume-2
Piept de porc cu legume-3
Piept de porc cu legume-4
Piept de porc cu legume-5
Piept de porc cu legume-6
Piept de porc cu legume-7

COMENTARII (17)

ANNA_46

ANNA_46 1

26.11.2012, 01:08

Foarte buna carnita

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

26.11.2012, 07:43

andreea_angelo

andreea_angelo 1

26.11.2012, 16:00

multumesc pentru aprecieri,va pup

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01