Piept de pui cu alune si patrunjel

de janet in Pui, 14 Iul 2010 | 1454 vizualizari

 

Este un preparat ce il recomand cu toata placerea!
Este foarte usor de preparat si cu o savoare deosebita ,de la alune si patrunjelul verde

 

INGREDIENTE

  • -un piept de pui
  • -50 gr. alune prajite
  • -o lingura de zeama de lamaie
  • -50 ml ulei de masline
  • -o legatura de patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu alune si patrunjel:

Pieptul de pui dezosat si curatat de piele si grasime, il desfacem pe dindoua, rezultand 2 inimioare. In fiecare bucata de piept, cu cutitul, facem un buzunaras.Saram si piperam si lasam la o parte. Pregatim pasta de alune.

In blender punem alunele ,le sfarmam pe jumatate , apoi adaugam patrunjelul, uleiul si zeama de lamaie, maruntim cam cit dorim sa fie de fin.Cu aceasta pasta am umplut "buzunarasele" ,le-am prins cu scobitori si le-am prajit pe gratarul incins, cam 10 min

A fost grozav, toata lumea a fost incintata!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Piept de pui cu alune si patrunjel-0
Piept de pui cu alune si patrunjel-1
Piept de pui cu alune si patrunjel-2
Piept de pui cu alune si patrunjel-3
Piept de pui cu alune si patrunjel-4
Piept de pui cu alune si patrunjel-5
Piept de pui cu alune si patrunjel-6
Piept de pui cu alune si patrunjel-7
Piept de pui cu alune si patrunjel-8

COMENTARII (16)

Ina

Ina 1

15.07.2010, 20:39

nadina73

nadina73 1

17.07.2010, 02:07

5 furcu

janet

janet 1

18.07.2010, 17:06

Fetelor ,va multumesc ,dragutelor! Imi pare rau ca raspund cu intirziere,dar pur si simplu nu am avut cind sa intru.
Lia,ma bucur ca te-a placut preparatul si ai si dezvoltat ideea ,cu vinul si cuptorul! Merita incercat si asa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!