Ni mai ni c-am prins hotul dar ai "furat" reteta cu tot cu virus nici eu nu pot scapa de el,dupa cum se vede ca-i desert,ca-i mancare,mascarpone e prezent
numa'n supa nu l-am pus,dar am vazut pe undeva o reteta
valeu Doamna da ce draguta sunteti in seara asta cu mine...Dia tin sa-ti spun ca mi-a placut tare mult sosul asta si l-am mai facut si in alte combinatii,chiar si peste.
ma bucur ca ti-a placut Medi
am vazut ieri o reteta de peste in spuma de sare,arata atat de minunat.ma gandesc ca-l voi incerca pentru mama,ca eu tot nu ma incumet la peste
daca-i vorba de peste,stii ca o s-o aman
albusurile de ou erau batute cu foarte multa sare,inauntrul pestelui a pus cativa catei de usturoi,lamaie si putina sare.apoi a invelit tot pestele in crusta de spuma de albus cu sare,l-a acoperit peste tot si l-a pus la cuptor 20 de minute.apoi a scos crusta de albus(era ca un cofrag) apoi a desfacut carnea de pe oase foarte usor.chiar arata bine