Piept de pui cu smanatana si mascarpone

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 15 Ian 2012 | 5088 vizualizari

 

Am vazut reteta si am salivat.........hihihi.....si apoi mi-am zis .....hai sa o "confectionez".Am "furat" reteta de la Doamna Dia bucatarasa specialista in dulcegarii ,dar dupa cum se vede treaba nu numai .....))))Nu am respectat intocmai reteta ,am mai umblat pe ici pe colo la ea.......de exemplu ea a folosit ciupercute dar eu cum nu sunt prietena cu ele am preferat dovlecelul.Dar nu ma mai intind la vorba ,haideti sa vedeti ce a iesit si daca va place va astept cu drag la masa .
Si acum Mircea va spune....................virusul mascarpone.......hihihi.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • un morcov
  • 1 dovlecel mic
  • 100 gr mascarpone
  • 3 linguri cu smantana
  • ulei
  • 150 ml supa de legume
  • sare piper macinat
  •  rozmarin
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smanatana si mascarpone:

 Pieptul de pui se dezoseaza si apoi se taie bucati.Punem uleiul  într-o tigaie si când acesta s-a încins punem bucatile de carne si condimentam cu sare si piper dupa gust.Lasam sa se rumeneasca  avand grija ca din cand in cand sa mai amestecam, iar spre final adaugam  rozmarinul.Scoatem bucatile de carne pe un prosop absorbant si lasam acoperit pana cand "confectionam" sosul.Curatam morcovul si dovlecelul ,spalam si apoi taiem "fideluta".In uleiul in care am prajit carnea,punem morcovul si dovlecelul , lasam la  calit circa 4-5 min dupa care adaugam supa de legume si mai lasam sa fiarba ,sub capac, inca 4-5 min.In loc de supa de legume se poate folosi vin (asa spune Dia....hihihi).Amestecam crema mascarpone cu smantana apoi adaugam sosul de mai sus si dam la foc. Adaugam si bucatile de pui,amestecam bine si lasam sa mai dea in cateva clocote dupa care tragem de pe foc si asezonam cu verdeata.Am servit alaturi de cartofi natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smanatana si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (55)

mamaieelena 1

16.01.2012, 17:24

f bine arata

diana_k 1

17.01.2012, 08:09

o mancare foarte buna.

anomisana 1

22.01.2012, 11:44

Foarte bun, salivez aici lângă calculator.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu piept de pui