Piept de pui cu sunca si cascaval

de AncaAly in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2011 | 5014 vizualizari

 

Piept de pui cu sunca si cascaval, este un aperitiv delicios

 

INGREDIENTE

  • 2 jumatati piept de pui
  • 150 g sunca feliata (6 felii)
  • 4 felii cascaval
  • Delicat, sare, piper, boia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sunca si cascaval:

Preparare Piept de pui cu sunca si cascaval

Pieptul de pui se taie, pe rand, astfel incat sa obtinem 2 bucati mari si subtiri de carne (daca sunt mai groase, se bat cu ciocanul de carne). Se condimenteaza cu delicat si piper. Pe fiecare bucata se aseaza cate 3 felii de sunca si 2 felii de cascaval si se ruleaza avand grija sa fie acoperite bine capetele, pt a nu curge cascavalul.

Intr-o tava unsa cu ulei asezam pieptul. Separat amestecam boia de ardei cu putina sare si cu ulei si ungem pieptul de pui. In tava se toarna jumatate canita de apa, amestecata cu sare si putin delicat (nu trebuie multa apa, deoarece o sa lase si pieptul de pui). Tava se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pt aproximativ 40 min, apoi se ia folia si se lasa pana se rumeneste. (eu nu am mai avut timp sa las prea mult la rumenit)

Recomand acest piept de pui cu sunca si cascaval este foarte bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti