Piept de pui cu sunca si cascaval

de AncaAly in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2011 | 3005 vizualizari

 

Piept de pui cu sunca si cascaval, este un aperitiv delicios

 

INGREDIENTE

  • 2 jumatati piept de pui
  • 150 g sunca feliata (6 felii)
  • 4 felii cascaval
  • Delicat, sare, piper, boia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sunca si cascaval:

Preparare Piept de pui cu sunca si cascaval

Pieptul de pui se taie, pe rand, astfel incat sa obtinem 2 bucati mari si subtiri de carne (daca sunt mai groase, se bat cu ciocanul de carne). Se condimenteaza cu delicat si piper. Pe fiecare bucata se aseaza cate 3 felii de sunca si 2 felii de cascaval si se ruleaza avand grija sa fie acoperite bine capetele, pt a nu curge cascavalul.

Intr-o tava unsa cu ulei asezam pieptul. Separat amestecam boia de ardei cu putina sare si cu ulei si ungem pieptul de pui. In tava se toarna jumatate canita de apa, amestecata cu sare si putin delicat (nu trebuie multa apa, deoarece o sa lase si pieptul de pui). Tava se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pt aproximativ 40 min, apoi se ia folia si se lasa pana se rumeneste. (eu nu am mai avut timp sa las prea mult la rumenit)

Recomand acest piept de pui cu sunca si cascaval este foarte bun.

 

RETETA IN IMAGINI

Piept de pui cu sunca si cascaval-0
Piept de pui cu sunca si cascaval-1
Piept de pui cu sunca si cascaval-2
Piept de pui cu sunca si cascaval-3
Piept de pui cu sunca si cascaval-4

COMENTARII (13)

adry88

adry88 1

18.08.2011, 11:33

grozav de bun

AncaAly

AncaAly 1

18.08.2011, 13:11

ms...

marcela1979

marcela1979 1

30.08.2011, 11:32

e delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!