Piept de pui imbracat in bere

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2013 | 1718 vizualizari

 

O reteta rapida si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 0.5 kg piept de pui
  • 250 ml bere
  • 1 ou
  • faina
  • sare
  • piper
  • 1/2 lamaie
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui imbracat in bere:

Pieptul de pui il spalam cu apa rece si il taiem fasii subtiri ( cam de un deget grosime ) .

Intr-un castron punem pieptul de pui, sare si piper dupa gust si zeama de lamaie si il lasam la macerat cat timp va permiteti .

Facem crusta de bere astfel: oul il batem cu putina sare , adaugam berea si faina pana cand ajungem la consistenta unui aluat de clatite .

Pregatim o tigaie in care sa prajim pipetul de pui .

Pieptul il dam prin faina si prin amestecul cu bere si il punem la prajit in ulei incins .

Se pune pe servetele sa ia surplusul de ulei , si se poate manca

Este foarte bun rece si cald , si cu sos de ustorui

Eu l-am servit alaturi de alte aperitive pe un platou .

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Piept de pui imbracat in bere 248510
retete culinare - Piept de pui imbracat in bere 248511
retete culinare - Piept de pui imbracat in bere 248512

COMENTARII (11)

babi5 1

29.07.2013, 12:56

FlaviaD 1

29.07.2013, 13:32

Berea nu-i place, dar dupa ce am vazut la tine cred ca o voi aprecia mai mult de-acum

merisor 1

29.07.2013, 13:36

Foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55