Piept de pui marinat la gratar

de MotanLaOale in Retete Delikat, 2 Iul 2018 | 1774 vizualizari

 

L-am marinat in amestec de noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale.

 

INGREDIENTE

  • 700 g muschiulet de piept de pui
  • Condimente pentru pui Delikat
  • Boia de ardei iute Delikat
  • Boia de ardei dulce Delikat
  • Amestec de ierburi si boia Delikat
  • Oregano Delicat
  • Cimbrisor Delicat
  • Piper negru boabe Delicat, macinat
  • sare
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui marinat la gratar:

Muschiuletii se curata de pieliti, se spala si se taie in doua daca sunt mai grosi.

Se usuca cu servetele absorbante, se bat putin cu ciocanul de snitele si se pun intr-un castron.  

Se presara cu sare si condimentele Delikat, se pune uleiul, se amesteca bine sa fie unse toate bucatile si se lasa 4 ore la frigider acopetite cu folie alimentara.

Se incinge gratarul, se unge cu slanina si se pun bucatile de piept la fript.

Se intorc de cateva ori pana de rumenesc frumos.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.  

Eu le-am mancat cu piure si castraveti acri.  

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui marinat la gratar" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de porumb