Piept de pui umplut Cipriot

de silvi0ara in Pui, 27 Feb 2012 | 4352 vizualizari

 

Zilele trecute ma uitam la TV,si l-am vazut pe Jamie Oliver gatind acest fel de mancare si am zis sa-l incerc si eu.Noua ne-a placut tare mult,sper sa va placa si voua.
Usor de preparat si tare gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mai mare dezosat
  • 3 bucati rosii uscate
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat
  • 1 lingurita busuioc tocat marunt
  • 100g branza feta de capra
  • sare si piper
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 2 catei usturoi pisati

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut Cipriot:

Tocam marunt toate ingredientele,le amestecam bine cu verdeata,apoi le asezonam cu putina sare,(daca branza este sarata nu mai punem sare),piper,coaja de lamiae si usturoiul zdrobit..

Pieptul de pui se taie in doua,in fiecare jumatate se face un buzunar in care punem umplutura.Presam bine pieptul sa nu iasa amestecul.Punem putin ulei intr-o tigaie si punem pieptul umplut cu pielea in jos,se lasa cateva minute sa se rumeneasca,apoi il intoarcem si acoperim pieptul cu o bucata de hartie pergament umeda pe post de capac si lasam pe foc 10 minute,apoi intoarcem pieptul si mai lasam 10 minute pana se patrunde ,dar carnea sa fie totusi suculenta.

Se serveste cu orice fel de garnitura va place.Eu am folosit cartofi  la cuptor.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Piept de pui umplut Cipriot 149065
retete culinare - Piept de pui umplut Cipriot 149066
retete culinare - Piept de pui umplut Cipriot 149067
retete culinare - Piept de pui umplut Cipriot 149068
retete culinare - Piept de pui umplut Cipriot 149069
retete culinare - Piept de pui umplut Cipriot 149070
retete culinare - Piept de pui umplut Cipriot 149071
retete culinare - Piept de pui umplut Cipriot 149072

COMENTARII (19)

Toamna07 1

15.05.2012, 11:33

Felicitari pentru retete , sunt grozave !

silvi0ara 1

16.05.2012, 09:29

Toamna07,multumesc.

mihaelar63 1

16.05.2012, 09:46

Ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D