Piept de pui umplut cu spanac si branza slaba de vaca pt bebelusi

de Dana Cristea - pusikmea in Mancare copii, 16 Apr 2010 | 3462 vizualizari

 

dak pt noi am tot facut bunataturi, trebuia sa-i fac si printisorului nostru ceva bun k saracutul inchite in sec

 

INGREDIENTE

  • o bucata piept de pui
  • o lingurita branza slaba de vaca
  • o lingurita spanac fiert
  • scobitori
  • unt pt uns tava
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu spanac si branza slaba de vaca pt bebelusi:

spalam pieptul de pui il batem putin si il umplem cu compozitia formata din branza si spanac pe care l-am fiert si l-am tocat marunt.

rulam si-l prindem cu scobitori pt a nu iesi compozitia afara, ungem un vas termorezistent cu unt si dam la cuptor pt cca 30 de min.

se intoarce pe ambele parti.

se serveste cu garnitura de brocoli si conopida.

 

TIPS-URI

1

daca bebele nu mesteca se paseaza.

RETETA IN IMAGINI

Piept de pui umplut cu spanac si branza slaba de vaca pt bebelusi-0
Piept de pui umplut cu spanac si branza slaba de vaca pt bebelusi-1

COMENTARII (3)

Sylvia 1

17.04.2010, 10:07

Asta imi place si mie as manca cu bb alaturi

Dana Cristea - pusikmea 1

17.04.2010, 19:53

sylvia, mai mult l-am mancat eu, ii bagam lui o bucatica, 2 mie

cristyn 1

17.04.2010, 23:07

buna idee ptr.bebe

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04