Piftie de curcan

de madi_marin in Curcan, 21 Apr 2010 | 8965 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aripa de curcan
  • usturoi
  • gelatina
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de curcan:

Aripa de curcan se spala si se pune la fiert in apa rece. Cand e gata se lasa la racit, apoi se curata carnita de pe ea si se repartizeaza in vasele in care o sa lasam la inchegat piftia.

Gelatina ( 1 plic pentru 500 ml lichid) se pune hidratat in 100 ml apa, apoi se pune pe foc mic pana se dizolva complet, dar fara sa fiarba. Se pune peste supa de curcan si apoi se adauga usturoi si sare dupa gust. Se toarna lichidul peste carnita din vasele respective, apoi se da la frigider.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Piftie de curcan 27868
retete culinare - Piftie de curcan 27869

COMENTARII (9)

cora_magic 1

12.12.2013, 09:21

cata apa se pune la fiert cu 1 aripa de curcan?

abstract01 1

18.12.2013, 17:04

Aurelia 07_07 1

19.12.2013, 23:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D