Pilaf de orez cu pulpe de pui la gratar

de Steffy in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2012 | 4044 vizualizari

 

Nu sunt fan mancaruri cu orez, insa sotului meu ii plac, asa ca am decis sa fac pulpe de pui la gratar cu garnitura de pilaf de orez.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • o ceapa mare
  • 6 ciuperci medii proaspete
  • 2 morcovi
  • o lingura ulei
  • 3 cani de apa
  • vegeta, piper, marar, patrunjel dupa gust
  • 5 pulpe inferioare de pui
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu pulpe de pui la gratar:

Se curata ciupercile si se taie bucatele. Morcovii se dau pe razatoare. Ceapa se curata si se taie marunt. Toate aceste ingrediente se pun la calit cu o lingura de ulei si o lingurita vegeta.

Spalam bine orezul si il punem peste compozitia de mai sus. Adaugam condimentele, punem 2 cani de apa si amestecam bine.

Introducem la cuptor circa 30 minute la foc mediu, apoi mai adaugam o cana de apa. Mai tinem inca 30 minute la cuptor pana cand observam ca orezul s-a umflat si pilaful este gata.

Pulpele de pui le spalam bine, le condimentam si le punem pe gratar. Pulpele se servesc cu garnitura de pilaf si o salata de vara.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pilaf de orez cu pulpe de pui la gratar 167641
retete culinare - Pilaf de orez cu pulpe de pui la gratar 167642
retete culinare - Pilaf de orez cu pulpe de pui la gratar 167643
retete culinare - Pilaf de orez cu pulpe de pui la gratar 167644
retete culinare - Pilaf de orez cu pulpe de pui la gratar 167645

COMENTARII (11)

Lau 1

21.06.2012, 09:54

bun

Geanina87 1

26.06.2012, 18:48

Pilaf cu ...dragoste

Bya Ralu 1

27.12.2012, 12:22

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D