Pilaf de post

de Krystyan Trendy in Mancaruri de post, 10 Dec 2013 | 10818 vizualizari

 

Piticul meu asa mananca pilaful...cat mai zemos ;)

 

INGREDIENTE

  • 300 g orez
  • 1 lingura de delikat de legume
  • 2 cepe
  • 2 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de post:

Alegem orezul ,il spalam ,apoi il punem intr-o cratita unsa cu ulei.

Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt . Punem apoi ceapa tocata in cratita,adaugam apa, cam 1,5-2 l apa si delikat . Punem cratita in cuptor, la foc mediu 30-40 minute. 

Se poate servi ca garnitura.

TIPS-URI

1

Daca doriti ca pilaful sa fie mai scazut ,puneti mai putina apa si dupa ce ce umfla orezul mai lasati foarte putin cratita in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu urzici si ciuperci