Pink Martini

de Furnicuti in Cocktail, 7 Iun 2010 | 2898 vizualizari

 

O varianta de primavara a celebrului Martini, cu sirop de capsuni si cateva fructe proapete.

 

INGREDIENTE

  • 100 ml vodka
  • 50 - 60 ml sirop capsuni
  • sucul de la 1 lime
  • 10 - 12 cuburi de gheata
  • 2 capsuni proapete (optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pink Martini:

Capsunile se zdorbesc cu furculita, se pun toate ingredintele intr-un shaker, care se agita 1-2 minute, pana se topeste gheata. Se toarna apoi in paharele de martini, decorate cu zahar.

Ca sa obtinem decorul de zahar pe pahare, le stergem pe margine cu un servetel umed, cam 2-3mm, pe interior si exterior, iar apoi le scufundam in zahar. Acesta se va lipi de paharul umed, iar in cateva minute, dupa ce paharul se usuca, va ramane fixat. Asa ca e bine sa pregatiti paharele inainte sa faceti cocktailul, pentru ca sa aiba timp sa se usuce.

 

RETETA IN IMAGINI

Pink Martini-0
Pink Martini-1
Pink Martini-2

COMENTARII (6)

mena29 1

07.06.2010, 14:59

ce bine arata,nota maxima

Sylvia 1

07.06.2010, 15:44

Excelent arata nota maxima, sa inteleg ca se lasa cu chef?

elena1988 1

11.02.2011, 17:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04