Pizza

de sandytza in Pizza, 20 Iul 2009 | 4457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g faina,
  • o lingurita de zahar,
  • sare,
  • 3 linguri ulei,
  • drojdie,
  • 150 ml apa.
  • Pentru umplut , la alegere.
  • Eu am folosit:  
  • sunca de pui ,
  • sunca de porc,
  • salam de curcan,
  • carnati oltenesti,
  • ciuperci,
  • masline,
  • cascaval razalit,
  • parmegiano,
  • oregano
  • si un pic de ulei de masline.
  • Mai avem nevoie de
  • pasta de rosii sau ketchup pentru uns pizza .
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

aluat
250g faina, o lingurita de zahar, sare, 3 linguri ulei, drojdie, 150 ml apa.
Se pun intr-un pahar drojdia,zaharul, 2-3 ling de apa calduta si 2 ling de faina.Se lasa cateva minute sa se umfle apoi se toarna totul peste faina ramasa si se adauga restul de apa si uleiul. Se framanta bine si se lasa la dospit. Dupa ce a dospit se pune in tava se unge cu ketchup apoi se adauga ingredientele : sunca de pui ,sunca de porc, salam de curcan, carnati oltenesti, ciuperci, masline,cascaval razalit,parmegiano,oregano si un pic de ulei de masline. Se pune la cuptorul incalzit la 180 grade 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza margherita