Pizza

de Elena30 in Pizza, 3 Aug 2011 | 1715 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 500 ml apa calda
  • 3 linguri pasta de rosii
  • salam
  • ciuperci
  • masline
  • ardei gras
  • rosii
  • cascaval
  •   3 linguri ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se amesteca ingredientele si se adauga apa fierbinte cit sa se formeze un aluat moale, dar nu lipicios. Se framinta pe o suprafata tapetata cu faina, pina ce devine pufos si neted. Se lasa la crescut 30 min.Intre timp feliem salamul, ciupercile, ardeii si rosiile, iar cascavalul il radem.Dupa ce blatul si-a dublat volumul, se intinde o foaie de dimensiune tavii in care pregatim pizza. Blatul se pune in tava tapetata cu ulei si putina faine si se inteapa cu furculita din loc in loc, apoi se pune pasta de tomate. Adaugam pe rand salamul, maslinele, ciupercile, ardeiul gras si rosiile, iar apoi presaram cascavalul ras. Introducem pizza in cuptorul prealabil incins timp de 30 min.Putem servi cu ketchup langa. Este foarte buna si usor de facut.

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza-0
Pizza-1
Pizza-2
Pizza-3
Pizza-4

COMENTARII (9)

MIUTA 1

03.08.2011, 18:18

Cris2711 1

03.08.2011, 18:59

alinutzika 1

03.08.2011, 19:48

ador pizza

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04