Pizza

de laura_n in Pizza, 7 Oct 2012 | 3779 vizualizari

 

David al meu este innebunit dupa pizza. Ce e drept, si mama lui la fel:P
Din seria, ceva rapid si gustos, asa de weekend ;)

 

INGREDIENTE

  • 450 gr faina
  • 300 ml apa
  • 2 lg ulei masline
  • 2 lgte zahar brut
  • 1 lgta sare
  • 1 lgta drojdie uscata
  • pastrama pui
  • cascaval/ branza de care avem
  • ardei gras
  • ciuperci feliate
  • un ou
  • porumb fiert
  • masline fara samburi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Intr-un castron turnam apa, adaugam faina, sarea, zaharul, uleiul de masline si drojdia. Bagam in functiune mixerul cu palete pt aluat si prestam cam 5 min de framantat. Va asigur ca iese un blat ca la pizzerie si asta se datoreaza framantatului.

Dupa ce am framantat bine, lasam cam 20 min sa creasca. Asezam castronul peste un alt castron cu apa fierbinte. 

Dupa ce a crescut, pudram aluatul cu putina faina si mai framantam putin. Intindem o foaie de aluat si o asezam in tava de copt. 

Taiem ingredientele si le asezam dupa bunul gust pe blat. Eu nu folosesc foarte multe carnuri sau preparate . Prefer mai mult legume sau masline.

Batemoul cu putin sos de rosii si presaram cate putin peste blat.

Dam la cuptor pentru vreo 20 min.

Iese o pizza faina tare! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu midii