Pizza

de susu in Pizza, 26 Feb 2010 | 1636 vizualizari

 

INGREDIENTE

          Ingrediente pentru 5 persoane     

          -         450 grame faina

          -         250 ml lapte

          -         4 linguri ulei

          -         1 lingurita de zahar

          -         1 cub mic de drojdie

          -         ½ lingurita de sare

          -         1 pahar de bullion concentrate

          -         ½ cutie porumb medie

          -         80 ml ulei masline

          -         1 borcan de ciuperci

          -         1 ardei gras galben potrivit

          -         1 ardei rosu potrivit

          -         1 ardei verde potrivit

          -         100 grame masline (eu am pus si verzi si negre)

          -         Cubulete mici de branza telemea

          -         Cascaval ras

          -         oregano

          -         busuioc

          -         cimbru

          -         salam

          -         sunca

          -         1 ceapa         

Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se pun cei 80 ml ulei de masline pe foc cu paharul de bullion, oregano, cimbru si busuioc dupa gust si se lasa aproximativ 10-15 minute sa fiarba la foc mic pana se leaga un sos mai gros. Se desface drojdia cu putin lapte caldut nu fierbinte si zahar si se adauga 1-2 linguri de faina din compozitia de faina si se lasa sa dospeasca cateva minute. Se toarna acest amestec peste restul de faina si se adauga restul laptelui si uleiul la temperatura camerei. Se framanta bine. Se lasa coca acoperita cu un prosop 30 minute la loc cald sa creasca. Se intinde coca si se aseaza in tava unsa si tapetata. Din acest aluat ies doua pizza rotunde sau una mare in tava de aragaz. Aluatul trebuie sa fie de grosimea unei jumatati de deget. Se unge aluatul cu ½ din cantitatea de bullion fiert. Se aseaza peste aluat legumele taiate foarte subtire si deasupra se rade cascaval. Se serveste cu ketchup.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza-0
Pizza-1
Pizza-2
Pizza-3

COMENTARII (3)

silvi0ara

silvi0ara 1

26.02.2010, 21:48

Ce bine arata.

madi_marin

madi_marin 1

27.02.2010, 09:44

mmm....ce-mi place....

rivka

rivka 1

28.02.2010, 12:36

arata minunat de bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24