Pizza cu aluat tinut la rece peste noapte

de ReteteAlina in Pizza, 18 Apr 2020 | 4852 vizualizari

 

 Aluaturi de casa

 

INGREDIENTE

  • 500 grame de faiana
  • 300 ml de apa calduta
  • 1 lingurita de sare
  • 1 plic de drojdie uscata
  • 1 lingura de ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu aluat tinut la rece peste noapte:

Dupa reteta unei prietene din Italia, blatul a iesit subtire si crocant.
Se amesteca bine toate ingredientele, se lasa aluatul 30 de minute la crescut, dupa ce a crescut se framanta 1 minut si il punem in frigider intr-un bol acoperit cu folie alimentara. Lasam aluatul 6 ore la frigider sau toata noaptea. Peste pizza fiecare pune ce doreste.
Se pune la cuptor pizza la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 15-20 de minute.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu aluat tinut la rece peste noapte" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ardei si oua