Pizza cu blat crocant

de Bucataras Medi in Pizza, 20 Oct 2010 | 3076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 150 ml apa calduta
  • 250 g faina
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 25 g drojdie
  • Pentru sosul de rosii:
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • ulei de masline
  • 1/2 lingurita zahar
  • oregano
  • Pentru umplutura am folosit:
  • carnati semi-afumati
  • kaizer
  • masline
  • ardei gras
  • cascaval
  • ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat crocant:

Aluatul l-am facut la masina de paine.Dupa ce programul se termina scoatem aluatul ,il punem intr-un vas , il acoperim si il lasam la crescut la cald.Intre timp facem sosul de rosii astfel:punem putin ulei de masline intr-o tigaie si calim ceapa taiata marunt si usturoiul zdrobit.Adaugam rosiile decojite si date prin razatoare, oregano si zaharul.Lasam sa scada si apoi tragem de pe foc.

Cand aluatul este gata crescut il intindem intr-o tava rotunda tapetata cu faina.Eu prefer sa il intind cu mana.Turnam  sosul de rosii pe toata suprafata blatului si apoi restul de ingrediente.......eu am folosit:carnaciori semi-afumati pe care i-am taiat bucatele , kaizer taiat fasii, peste care am ras cascaval, apoi am pus masline,rondele de ardei gras.Batem bine un ou si turnam peste dupa care dam la cuptor.Tinem la cuptor circa 20 min.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu blat crocant-0
Pizza cu blat crocant-1
Pizza cu blat crocant-2
Pizza cu blat crocant-3
Pizza cu blat crocant-4
Pizza cu blat crocant-5

COMENTARII (45)

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

24.10.2010, 19:12

Da

nadina73

nadina73 1

25.10.2010, 01:34

mai ai ca dau eu berea?

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

29.10.2010, 11:35

nadina, responsabila cu berea este miha

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24

Supă cremă cu fructe de mare

de Bunica 6

Supă cremă cu...

ieri la 19:12