Pizza cu blat de broccoli

de Bunica in Retete Delikat, 17 Iul 2018 | 3594 vizualizari

 

Eheeeeeeeee, o sa ziceti ce pizza e asta! Va spun eu ...........o pizza foarte, foarte buna, condimentata cu condimente naturale de la Delik`at! Nu ma credeti? Nu aveti decat sa incercati !;)

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale".

 

INGREDIENTE

  • 400 g broccoli
  • 2 oua
  • 100  g parmesan
  • 100 g branza de capra
  • 1 lingurita ierburi italiene Delik`at
  • 1 vf. lingurita piper boabe Delik`at
  • 1 vf. lingurita sare
  • 1 rosie mare
  • 100 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat de broccoli:

Spala broccoli si sterge-l cu un servetel absorbant de bucatarie.

Desfa broccoli in buchetele mici.

Marunteste fiecare buchetel. Eu l-am maruntit in robot,dar poate fi maruntit si la cutit.

Da pe razatoarea mica parmezanul si branza.

Intr-un castorn mai mare pune parmesanul, branza, ouale, piper, condimentele  Delik`at si amesteca-le cu o lingura de lemn sau paleta.

Tapeteaza cu hartie de copt tava.

Intreaga compozitie de blat o pui in tava.

Cu ajutorul unei palete o intinzi dandu-i forma rotunda.

Speli rosia, o stergi cu servetel de hartie si o tai rondele.

Asezi rondelele de rosie pe blatul de broccoli.

Deasupra presari cascavalul ras in prealabil.

Dai tava la cuptorul incins la 170 grade C, pentru 20-25 de minute.

Cand este coapta, se scoate din cuptor, se lasa putin sa se racoreasca, se taie si se.............mananca (ati ghicit :)))

Pofta buna! 

 

TIPS-URI

1

La servire se poate adauga toping pizza

2

Pot fi adaugate si alte legume pe blat

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat de broccoli" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu dovlecei si piept de pui