Pizza cu blat din ovaz

de _Alina_ in Pizza, 22 Noi 2012 | 2868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 400 g faina de grau (+ extra pentru framantat)
  • 100 g faina integrala de ovaz
  • 80 g germeni de grau
  • 1 lgt sare
  • 1 lgt zahar
  • 3 lgt drojdie uscata
  • 400 ml apa calduta
  • Topping
  • 4 bucati cabanos
  • 2 ardei capia
  • 400 g cascaval
  • 100 g cas
  • porumb fiert
  • masline
  • ceapa
  • ulei de masline
  • ketchup dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat din ovaz:

1. Amestecam fainurile, adaugam germenii de grau sarea zaharul, drojdia uscata si apa calduta si framantam. Daca aluatul este lipicios mai adaugam faina pana cand se desprinde de vas. Lasam la dospit 1 h.

2. Impartim aluatul in  doua parti egale.

3. Tapetam masa de lucuru cu faina, luam o parte din aluat si o intindem uniform cu ajutorul unui sucitor, o punem in tava, o ungem cu ulei de masline si ketchup.

4. Punem deasupra cabanosul taiat, ardeii, porumbul, maslinele, ceapa sau orice altceva avem la indemana ;) si introducem in cuptorul preincalzit la 200°C. Dupa 10 minute scoatem din cuptor, punem cascavalul razuit si casul deasupra si introducem in cuptor inca 10-15 min.

 

TIPS-URI

1

daca vreti sa fie mai interesant, puteti pune fulgi de ovaz

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu blat din ovaz-0
Pizza cu blat din ovaz-1
Pizza cu blat din ovaz-2
Pizza cu blat din ovaz-3
Pizza cu blat din ovaz-4
Pizza cu blat din ovaz-5
Pizza cu blat din ovaz-6
Pizza cu blat din ovaz-7

COMENTARII (22)

Rocsi

Rocsi 1

22.11.2012, 21:52

Mai ai?E buna sigur...

_Alina_

_Alina_ 1

23.11.2012, 09:16

Din pacate nu, dar mai fac!

Valclaudia

Valclaudia 1

14.12.2012, 06:12

foarte, foarte buna!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!