Pizza cu carnaciori, salam si branza

de ryta in Pizza, 24 Sep 2013 | 1058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluatul :
  • 500 g faina
  • 300 ml apa
  • un cub drojdie
  • 2 ling ulei de masline
  • oregano
  • sare
  • ptr sos:
  • 2 linguri de bulion
  • oregano
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • ingrediente
  • branza rasa
  • ardei gras taiat
  • 200 g carnaciori
  • masline
  • 100 g salam
  • o bucatica de ardei iute taiat
  • felii de branza topita cu cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carnaciori, salam si branza:

Se amesteca drojdia cu un pic de apa calduta dupa care se toarna peste faina,se amesteca un pic dupa care se pune uleiul de masline,oregano si sarea.Se framanta bine si se lasa la dospit circa jumatate de ora.

In acest timp se pregatesc ingredientele ptr pizza si anume:se face sosul de bulion, se taie carnaciorii,salamul, ardeiul.

Dupa ce a crescut aluatul se intinde o foaie care se pune in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt,peste care se intinde sosul si branza rasa. Apoi se pun carnaciorii, salamul, maslinele si ardeii.

Se da la cuptor ptr 20 min. dupa care se scoate, iar deasupra cat este calda se pun feliile de branza topita.

Se serveste cu Ketchup Univer.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu carnaciori, salam si branza-0
Pizza cu carnaciori, salam si branza-1
Pizza cu carnaciori, salam si branza-2
Pizza cu carnaciori, salam si branza-3
Pizza cu carnaciori, salam si branza-4

COMENTARII (6)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

24.09.2013, 20:10

nadea68

nadea68 1

24.09.2013, 21:25

Lau

Lau 1

24.09.2013, 21:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!