Pizza cu carne de pasare Bucegi

de Bucataras in Porc, 7 Sep 2010 | 1510 vizualizari

 

Bucura-te! Pate Bucegi iti aduce noutati! O noua eticheta cu un design modern si apetisant, care iti face cu ochiul de pe raft. Cat despre gust, pateurile Bucegi isi pastreaza aceeasi gust unic si bun cu care te-ai obisnuit. Savureaza o felie de bucurie alaturi de intreaga familie, la o gustare cu Pate Bucegi.

Vestile bune continua, pentru ca si gama de carne Bucegi cu cele doua sortimente, carne de porc si carne de pasare, vine cu o eticheta proaspata. Carnea Bucegi te ajuta sa gatesti usor si rapid o sumedie de retete delicioase. Asadar, bucura-te in continuare de gustul produselor Bucegi si de un nou ambalaj cu continut ridicat de fericire.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de carne de pasare Bucegi de 300 g
  • 300 g de mozzarella rasa
  • Pentru blat:
  • 3 ½ cani de faina
  • 1 ½ cani de apa
  • ½ cub de drojdie
  • Un varf de cutit de zahar
  • Un varf de cutit de sare
  • 2 linguri de ulei
  • Pentru sos:
  • 1 cana de pasta de tomate
  • 1 catel de usturoi tocat
  • Un varf de cutit de oregano
  • Un varf de cutit de zahar
  • ½ lingurita boia dulce
  • Un varf de cutit de piper negru macinat
  • ½ lingurita de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carne de pasare Bucegi:

1.  Amestecati drojdia cu zaharul si cu 4 linguri de apa pentru a prepara maiaua.

2. Dupa ce s-a umflat putin, framantati-o cu restul ingredientelor pentru aluat. Lasati aluatul sa se dospeasca 2 ore, iar dupa ce a crescut Impartiti-l In patru si Intindeti foi rotunde, de dimensiunea tavilor dumneavoastra. Ca alternativa puteti cumpara blaturi gata facute din comert.

3. Omogenizati bine toate ingredientele pentru sos sau cumparati sos gata facut din comert.

4. Incingeti cuptorul la temperatura mare. Taiati carnea conservata Bucegi In fasii subtiri.

5. Intindeti sosul peste foile de pizza asezate In tavi unse cu ulei, presarati deasupra mozzarella, apoi fasiile de carne. Coaceti pizza In cuptor timp de 8-10 minute, In functie de puterea cuptorului.

 

COMENTARII (2)

Ligia Bxl

Ligia Bxl 1

18.11.2010, 23:54

ineresanta si cred ca si delicioasa

AnyCostescu

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!