Pizza cu carne de pasare Bucegi

de Bucataras in Porc, 7 Sep 2010 | 3627 vizualizari

 

Bucura-te! Pate Bucegi iti aduce noutati! O noua eticheta cu un design modern si apetisant, care iti face cu ochiul de pe raft. Cat despre gust, pateurile Bucegi isi pastreaza aceeasi gust unic si bun cu care te-ai obisnuit. Savureaza o felie de bucurie alaturi de intreaga familie, la o gustare cu Pate Bucegi.

Vestile bune continua, pentru ca si gama de carne Bucegi cu cele doua sortimente, carne de porc si carne de pasare, vine cu o eticheta proaspata. Carnea Bucegi te ajuta sa gatesti usor si rapid o sumedie de retete delicioase. Asadar, bucura-te in continuare de gustul produselor Bucegi si de un nou ambalaj cu continut ridicat de fericire.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de carne de pasare Bucegi de 300 g
  • 300 g de mozzarella rasa
  • Pentru blat:
  • 3 ½ cani de faina
  • 1 ½ cani de apa
  • ½ cub de drojdie
  • Un varf de cutit de zahar
  • Un varf de cutit de sare
  • 2 linguri de ulei
  • Pentru sos:
  • 1 cana de pasta de tomate
  • 1 catel de usturoi tocat
  • Un varf de cutit de oregano
  • Un varf de cutit de zahar
  • ½ lingurita boia dulce
  • Un varf de cutit de piper negru macinat
  • ½ lingurita de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carne de pasare Bucegi:

1.  Amestecati drojdia cu zaharul si cu 4 linguri de apa pentru a prepara maiaua.

2. Dupa ce s-a umflat putin, framantati-o cu restul ingredientelor pentru aluat. Lasati aluatul sa se dospeasca 2 ore, iar dupa ce a crescut Impartiti-l In patru si Intindeti foi rotunde, de dimensiunea tavilor dumneavoastra. Ca alternativa puteti cumpara blaturi gata facute din comert.

3. Omogenizati bine toate ingredientele pentru sos sau cumparati sos gata facut din comert.

4. Incingeti cuptorul la temperatura mare. Taiati carnea conservata Bucegi In fasii subtiri.

5. Intindeti sosul peste foile de pizza asezate In tavi unse cu ulei, presarati deasupra mozzarella, apoi fasiile de carne. Coaceti pizza In cuptor timp de 8-10 minute, In functie de puterea cuptorului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carne de pasare Bucegi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Ligia Bxl 1

18.11.2010, 23:54

ineresanta si cred ca si delicioasa

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Papricas de porc cu smantana si praz