Pizza cu cascaval

de gaby_gabytza in Pizza, 30 Sep 2013 | 483 vizualizari

 

sursa inspiratie bucataresele vesele

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 400 g faina
  • 160 ml lapte1 ou
  • 1 plic drojdie
  • 1/2 lgt sare
  • 1/2 lgt zahar
  • 2 linguri ulei de masline
  • umplutura
  • 100 g cascaval
  • 100 g telemea
  • ardei rosu
  • ceapa
  • ou
  • ketchup univer
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu cascaval:

Intr-un bol mai mare adaugam faina, sarea si amestecam. Dupa facem o gaura la mijloc. Adaugam in mijloc oul, drojdia dizolvata in putin lapte caldut si zaharul. Framantam un aluat elastic adaugand treptat laptele si uleiul. Acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul

Intre timp radem cascavalul si telemeaua.

Rupem bucati de aluat de cca 120 g fiecare. Modelam sub forma de bila si lasam la dospit cca 10 min.

Fiecare bila se intinde in forma ovala si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Adaugam cascavalul amestecat cu telemeaua, ou (daca dorim), bucati de ardei, ceapa verde sau ce dorim. Se ridica marginile dand forma de barcuta. Dam la cuptorul incalzit cca 20 min pana se rumeneste frumos.

Se serveste cu ketchup

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza cu cascaval 264957
retete culinare - Pizza cu cascaval 264962
retete culinare - Pizza cu cascaval 264969

COMENTARII (17)

nadea68 1

30.09.2013, 18:53

babi5 1

30.09.2013, 20:21

:-b d

Rocsi 1

30.09.2013, 21:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29