Pizza cu iaurt

de merisor in Pizza, 21 Sep 2013 | 11217 vizualizari

 

M-am obisnuit sa pun iaurt in blaturi, asa ca nici pizza nu a scapat, dar a iesit bun si pufos

 

INGREDIENTE

Pentru blat:
  • 1 ou
  • 150 ml iaurt
  • 1 lingurita zahar
  • 1 varf lingurita sare
  • 350 gr faina
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 plic praf de copt
Pentru umplutura:
  • 150 gr muschi de porc afumat
  • 50 gr masline
  • 4 felii de branza topita Apetito de la Delaco
  • ketchup Univer
  • 1 ou
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu iaurt:

Pentru blat: frecam oul cu zahar si sare, adaugam uleiul, iaurtul si faina cu praful de copt.

Omogenizam, ungem o forma de 30 cm cu ulei si punem blatul in ea si il nivelam.

Scoatem samburii la masline si le feliem pe rotund.

Taiem muschiul in felii subtiri si le asezam peste blat.

Asezam si maslinele si dam forma la cuptor pentru 30 minute la 180 grade.

Batem oul cu putin ketchup, scoatem forma din cuptor si ungem pizza cu oul batut.

Asezam feliile taiate de branza topita si dam din nou la cuptor pentru 10 minute.

Servim cu ketchup.

 

 

TIPS-URI

1

Cand soatem piza din cuptor pentru a o unge, intepam si blatul din loc in loc cu o furculita.

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu iaurt-0
Pizza cu iaurt-1
Pizza cu iaurt-2
Pizza cu iaurt-3
Pizza cu iaurt-4
Pizza cu iaurt-5
Pizza cu iaurt-6
Pizza cu iaurt-7
Pizza cu iaurt-8

COMENTARII (29)

Patricia Iordache 1

24.09.2013, 07:37

Sigur o sa-i fac pizza aceasta lui Cata si lui Rares.

reisnaor_2006 1

18.10.2014, 17:14

babi5 1

15.12.2014, 15:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04