Pizza cu ou si salam

de Lily_Musat in Pizza, 14 Iul 2009 | 8020 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru coca: 450 g faina, 250 ml lapte caldut, 1 cub de drojdie, 2 lingurite zahar, 1 lingurita sare, 50 g unt, 1 galbenus de ou pentru uns chiflele, 1 lingura de lapte care se amesteca cu galbenusul de ou.
  • Ingrediente pentru toping: 4 oua, 300 g salam uscat de sibiu feliat, 8 feliute de branza topita, 300 ml suc de rosii, sare, piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ou si salam:

Laptele se amesteca cu drojdia bine, cu zaharul,sarea si cu untul topit in prealabil la cuptorul cu microunde la 800w cca 30 secunde. Se pun in vasul la masina de paine si se adauga si faina.

Impartim coca in 4, intindem pe masa o parte din coca si o punem in tava tapetata cu hartie de copt, o intepam cu furculita sa nu se umfle, punem sucul de rosii, salamul, branza topita si pe fiecare pizza punem cate 1 ou. Incingem cuptorul electric cu aer cald la 200 grade si o bagam pe gratarul din mijloc. O lasam 15 minute pana cand se rumeneste putin. Pe deasupra punem ketchup iute. E delicioasa!

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu ou si salam-0
Pizza cu ou si salam-1
Pizza cu ou si salam-2
Pizza cu ou si salam-3

COMENTARII (4)

Lily_Musat

Lily_Musat 1

20.07.2009, 14:28

De pizza cu sarmale ai auzit?

Lily_Musat

Lily_Musat 1

20.07.2009, 17:03

Pizza asta este deosebit de buna. Se face simplu dar gustul este delicios.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!