Pizza cu ou si salam

de Lily_Musat in Pizza, 14 Iul 2009 | 7805 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru coca: 450 g faina, 250 ml lapte caldut, 1 cub de drojdie, 2 lingurite zahar, 1 lingurita sare, 50 g unt, 1 galbenus de ou pentru uns chiflele, 1 lingura de lapte care se amesteca cu galbenusul de ou.
  • Ingrediente pentru toping: 4 oua, 300 g salam uscat de sibiu feliat, 8 feliute de branza topita, 300 ml suc de rosii, sare, piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ou si salam:

Laptele se amesteca cu drojdia bine, cu zaharul,sarea si cu untul topit in prealabil la cuptorul cu microunde la 800w cca 30 secunde. Se pun in vasul la masina de paine si se adauga si faina.


Impartim coca in 4, intindem pe masa o parte din coca si o punem in tava tapetata cu hartie de copt, o intepam cu furculita sa nu se umfle, punem sucul de rosii, salamul, branza topita si pe fiecare pizza punem cate 1 ou. Incingem cuptorul electric cu aer cald la 200 grade si o bagam pe gratarul din mijloc. O lasam 15 minute pana cand se rumeneste putin. Pe deasupra punem ketchup iute. E delicioasa!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza cu ou si salam 6377
retete culinare - Pizza cu ou si salam 6378
retete culinare - Pizza cu ou si salam 6379
retete culinare - Pizza cu ou si salam 6380

COMENTARII (4)

Lily_Musat 1

20.07.2009, 14:28

De pizza cu sarmale ai auzit?

Lily_Musat 1

20.07.2009, 17:03

Pizza asta este deosebit de buna. Se face simplu dar gustul este delicios.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cannelloni cu carne de vitel
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!