Pizza Cu Salam

de Valyvalentyna in Pizza, 4 Iul 2014 | 876 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt. Blat:

  • 1 kg faina,
  • 50 gr drojdie proaspata,
  • 600 ml apa calduta,
  • 2 lingurite de zahar,
  • sare,
  • 6 linguri ulei.

Pt. Umplutura:

  • 600 gr salam dublu afumat,
  • 8 linguri de smintina,
  • 6 oua,
  • 600 gr brinza de capra,
  • 4 rosii mai maricele,
  • 600 gr cascaval,
  • 350 gr masline fara simburi,
  • 8 linguri de ketchup.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Cu Salam:

Framintam pt blat: Punem faina intr-un vas mai mare si facem o gropita in mijloc unde punem zaharul si drojdia cu 2-3 linguri de apa calduta si lasam pt 15 min sa creasca, apoi ne apucam de framintat aluatul adaugam sarea ,  uleiul si restul de apa framintam pina nu se mai lipeste de maini apoi il lasam la crescut 1 ora.

Cind aluatul a crescut rupem jumatate din cantitate si il punem pe masa de lucru infainata si intindem o foaie pe care o punem in tava tapetata cu hirtie de copt,  intepam foaia cu o furculita in diferite locuri dupa care intindem 4 linguri de ketchup, presaram jumatate din cantitatea de brinza pe care am dat-o pe razatore apoi jumatate din cantitatea de salam taiata feliute potrivite, imprastiem jumatate din masline si tot asa procedam cu restul ingredientelor.

La final batem 3 oua cu 4 linguri de smintina si turnam compozitia deasupra bagam la cuptor preincalzit la 180 de crade pt 25-30 min.

 

TIPS-URI

1

Cantitatea de mai sus este pt. 2 tavi de cuptor.

RETETA IN IMAGINI

Pizza Cu Salam-0
Pizza Cu Salam-1
Pizza Cu Salam-2
Pizza Cu Salam-3
Pizza Cu Salam-4
Pizza Cu Salam-5
Pizza Cu Salam-6
Pizza Cu Salam-7
Pizza Cu Salam-8
Pizza Cu Salam-9
Pizza Cu Salam-10
Pizza Cu Salam-11
Pizza Cu Salam-12

COMENTARII (3)

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

04.07.2014, 16:32

Mereu e buna o pizza !!!

MotanLaOale

MotanLaOale 1

04.07.2014, 23:29

Rocsi

Rocsi 1

05.07.2014, 20:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!