Pizza cu sunca si ciuperci

de Lorra in Pizza, 12 Oct 2013 | 951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 150 ml apa
  • 20 gr. drojdie
  • un praf de sare
  • un praf de apa
  • ulei pentru framantat
  • +
  • 150 gr. ciuperci (conserva)
  • 200 gr. sunca presata
  • 200 gr cascaval
  • 1/2 buc ardei gras
  • ketchup
  • busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca si ciuperci:

Se amesteca drojdia cu sarea si zaharul pana devine lichida, apoi se toarna in mijlocul bolului cu faina.

Se adauga apa calda si se framanta bine, impreuna cu uleiul turnat cate putin.

Se lasa la crescut 30 min., acoperita cu un prosop.

Pe blatul de pizza se pune un strat consistent de ketchup, apoi cascaval, ardeiul gras, ciupercile, sunca, restul de cascaval si se presara busuiocul.

Se unge tava cu ulei, se tapeteaza cu faina si se aseaza pizza,apoi se da la cuptorul preincalzit pentru 20 min.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza cu sunca si ciuperci 268043
retete culinare - Pizza cu sunca si ciuperci 268044
retete culinare - Pizza cu sunca si ciuperci 268045
retete culinare - Pizza cu sunca si ciuperci 268046
retete culinare - Pizza cu sunca si ciuperci 268047

COMENTARII (18)

Lorra 1

12.10.2013, 22:07

Rocsi

Lia_ 1

13.10.2013, 23:28

cu asta nu dai gres

Lorra 1

14.10.2013, 09:21

Asa-i Lia

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29