Pizza împăturită

de Bunica in Pizza, 9 Iul 2015 | 670 vizualizari

 

Când frământ aluat de pâine iau o bucată și o pun în congelator.Astfel am la îndemână aluat de pizza când am nevoie;) Așa am făcut și de data aceasta.

 

INGREDIENTE

  • Aluat congelat
  • 50 g. prosciutto
  • 50 g. ciuperci
  • 50 g. porumb
  • 50 g. cascaval
  • 1/2 ardei gras
  • ketthup
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza împăturită:

Lasă aluatul la decongelat.

Pregatește ingredientele pentru umplutură.

Rade cașcavalul pe răzătoarea mică.

Taie grosier prosciutto.

Ciupercile taiate grosier.

Taie ardeiul julien.

Scoate porumbul din conservă si lasă-l la scurs.

Întinde aluatul sub forma ovală,cât de cât;)

Unge aluatul cu ketchup.
Presară pe aluat celelalte ingrediente ,toate pe o singură jumătate.

Deasupra presară cașcaval .

Acoperă cu blatul care nu are ingrediente pe el. 

Apasă marginile ușor,pentru a nu ieși compoziția.

Pune pizza intr-o tavă tapetată cu folie de copt.

Dă tava la cuptorul preîncălzit la 160 grade până se rumenește .

Cu 5 minute înainte de a scoate pizza din cuptor,scoate tava si  presara cașcaval peste aluat.

Servește după dorință cu sau fără kethup.

 

Unge blatul cu kethup 

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza împăturită-0
Pizza împăturită-1
Pizza împăturită-2
Pizza împăturită-3
Pizza împăturită-4
Pizza împăturită-5
Pizza împăturită-6
Pizza împăturită-7

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

09.07.2015, 16:32

ce bine arata

mihaelar63 1

09.07.2015, 17:52

Multumesc Buni de pont . am sa am grija sa-mi las si eu aluat

Rocsi 1

09.07.2015, 21:27

Buni, imi place si vreau si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04