Pizza in vasul Zepter

de camelia75 in Pizza, 29 Iun 2013 | 2983 vizualizari

 

Daca nu ma credeti pe cuvant ca a iesit o pizza super delicioasa,va provoc sa o incercati!Este nemaipomenit vasul Zepter!!!

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente aluat
  • 300 gr faina
  • 200 ml apa calduta
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 plic drojdie uscata 7 g
  • un praf de sare
  • Ingrediente topping
  • Ketchup
  • cascaval
  • sunca (piept de pui,salam,carnati,etc dupa preferinte)
  • porumb la conserva
  • masline
  • ciuperci
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza in vasul Zepter:

1.Puneti intr-un castron/bol faina cernuta,uleiul,sarea si drojdia,apoi adaugati apa calduta.Framantati pana obtineti un aluat elastic si nelipicios.
Acoperti castronul cu prosop curat si lasati la crescut 1 ora.

2.Impartiti aluatul in 4 parti egale si intindenti-l cu ajutorul sucitorului.Puneti aluatul in vasul Zepter rece si uns cu putin ulei,apoi puneti topingul.

3.Puneti vasul la foc mic,acoperit cu capacul.Dupa 20 de minute ridicati capacul si stergeti condensul format.Acoperiti din nou vasul si mai lasati la foc mic 5 minute.

4.Serviti cu pofta!

 

TIPS-URI

1

Pentru toping puteti folosi ce aveti prin frigider.:)

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza in vasul Zepter 240693
retete culinare - Pizza in vasul Zepter 240694
retete culinare - Pizza in vasul Zepter 240695
retete culinare - Pizza in vasul Zepter 240696
retete culinare - Pizza in vasul Zepter 240697
retete culinare - Pizza in vasul Zepter 240698
retete culinare - Pizza in vasul Zepter 240699
retete culinare - Pizza in vasul Zepter 240700
retete culinare - Pizza in vasul Zepter 240701
retete culinare - Pizza in vasul Zepter 240702
retete culinare - Pizza in vasul Zepter 240703
retete culinare - Pizza in vasul Zepter 240704

COMENTARII (25)

Sidy 1

22.08.2013, 15:34

Nepotelul vrea repede o pizza...asa ca am sa o incerc azi !
GATA....am facut-o ! A iesit nesperat de buna si in timp foarte scurt !
Camy draga tu nu ai mai scris cum procedezi cu celelalte pizze, asa ca am sa spun eu....Urmatoarele trebuiesc tinute doar 10+5 minute pentru ca vasul este deja fierbinte si aluatul se coace mai repede.
Multumesc mult pentru ideea minunata !

simona72 1

07.09.2013, 13:15

Super faina ideea!!

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 00:13

buna pizza =D

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L