Pizza taraneasca

de simona72 in Pizza, 16 Sep 2013 | 3478 vizualizari

 

INGREDIENTE

pt aluat:

  • 200 ml apa calduta
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
  • 200 gr faina alba
  • 1/2 cub mic de drojdie proaspata

pt umplut:

  • felii de sunca si feli de rulada din piept de porc
  • 1 mana ciuperci
  • 1 mana masline verzi fara samburi
  • 200 gr cascaval
  • frunzulite de oregano

pt sos:

  • 1 cescuta sos de rosii
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de piper
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza taraneasca:

Aluatul l-am framantat la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus. Am lasat aluatul sa creasca 15 minute, l-am rasturnat pe masa de lucru usor unsa cu ulei, l-am intins cu sucitorul dandui o forma rotunda.

Am folosit o tava de pizza mare, astfel blatul a iesit subtire. Am pus 3-4 linguri sos de rosii peste blat, am ras cascavalul am taiat fel;iile de sunca si de rulada si le-am distribuit peste pizza, felii de ciuperci, masline verzi, frunzulite de oregano pt decor. Am dat pizza la cuptorul incins la 190-200 grade pt 10 minute.

Serviti calda cu sos de rosii s-au ketchup. Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza taraneasca 260504
retete culinare - Pizza taraneasca 260505
retete culinare - Pizza taraneasca 260506
retete culinare - Pizza taraneasca 260507
retete culinare - Pizza taraneasca 260508
retete culinare - Pizza taraneasca 260509
retete culinare - Pizza taraneasca 260510
retete culinare - Pizza taraneasca 260511
retete culinare - Pizza taraneasca 260512
retete culinare - Pizza taraneasca 260513
retete culinare - Pizza taraneasca 260514
retete culinare - Pizza taraneasca 260515

COMENTARII (26)

Rux 1

16.09.2013, 22:59

Foarte foarte foarte buna Simonici! Deliciu!

Ubulika 1

20.09.2013, 08:19

si eu vreauuu

babi5 1

15.12.2014, 15:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L