Pizza Zambarici

de amalia01 in Pizza, 20 Sep 2013 | 509 vizualizari

 

Cand vrei ceva rapid si bun!

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 1 cana apa calduta,
  • 1 praf de sare,
  • 100 g unt,
  • 10 g drojdie,
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura:
  • 250 g piept de pui presat taiat cubulete
  • 200 g cascaval ras
  • 1 conserva de ciuperci
  • ketchup UNIVER
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 conserva de porumb boabe
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Zambarici:

pentru blat:

- se pune drojdia într-un pahar înalt sau o crăticioară împreună cu sarea, zahărul, două linguri de făină şi aproximativ 100 ml de apă calduţă,într-un loc cald,pentru 15 minute

- se cerne făina, dacă e cazul, şi se adauga maiaua şi uleiul ;se frământa, din exterior spre interior, adăugând încet apă călduţă,  timp de 10 minute, pentru ca drojdia şi restul ingredientelor să  se amestece bine;aluatul trebuie să fie elastic, relativ moale, cât să se ia de pe mână;

- se pune aluatul la dospit, acoperit, la loc cald şi se lasa minim 30 de minute;

- se intinde cu sucitorul ,apoi se aseaza in tava in care ai pus hartie pentru copt si se mai lasa la dospit 10 minute;

umplutura:

- se unge aluatul cu ketchup

- apoi se presara uniform toate ingredientele enumerate;

- la final se deseneaza o mutra haioasa din ketchup si masline si se da la cuptor pentru 45 minute.

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza Zambarici-0
Pizza Zambarici-1
Pizza Zambarici-2
Pizza Zambarici-3
Pizza Zambarici-4

COMENTARII (3)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

20.09.2013, 22:22

karla

karla 1

21.09.2013, 00:08

Rocsi

Rocsi 1

21.09.2013, 10:12

Iau si eu din ea o bucatica

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!