Pizzo-cartofi

de Rux in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2014 | 1782 vizualizari

 

O combinatie rapida si foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari
  • 1 bol cu cascaval taiat cubulete, mozarella etc...
  • 1 bol cu carnaciori
  • 1 bol cu muschi Azuga, sunca de Praga, salam crud semiuscat...ce doriti
  • ciupercute, masline...etc
  • parmezan razuit
  • sos de rosii
  • busuioc
  • oregano
  • sare de mare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzo-cartofi:

Cartofii se spala foarte bine apoi se fierb intregi in coaja.

Se scurg de apa si se lasa la racit putin.  Taiem cartofii in jumatati. Scobim fiecare cartof cam la jumatate, avand grija la coaja  sa ramana intreaga.

Punem la baza cascaval sau mozarella, stropim cu sos de rosii sau ketchup, apoi deasupra restul din ce dorim, sunculita, muschi, salam, ciupercute, masline( eu nu am pus), si deasupra parmezan apoi din nou putin sos si presaram condimentele si putina sare dupa gust.

Dam la cuptor 25 de minute la 200 de grade( sau pana se rumenesc frumos). Cartofii fiind noi au coaja subtire si se pot manca cu totul.

Ii vom manca calzi si desigur cu pofta! :)))

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizzo-cartofi 331391
retete culinare - Pizzo-cartofi 331392
retete culinare - Pizzo-cartofi 331393
retete culinare - Pizzo-cartofi 331394
retete culinare - Pizzo-cartofi 331395
retete culinare - Pizzo-cartofi 331396
retete culinare - Pizzo-cartofi 331397
retete culinare - Pizzo-cartofi 331398

COMENTARII (19)

Valclaudia 1

10.07.2014, 06:47

tare, tare buna cred ca este

anca_rm 1

10.07.2014, 08:34

interesanta , cred ca e foarte buna

Lavinia 1

10.07.2014, 14:01

ce bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21