Desert placinta cu aroma de toamna la slow cooker Crock-Pot

de abetina in Slow Cooker, 3 Oct 2018 | 2559 vizualizari

 

https://www.bucataras.ro/retete/desert-prajitura-rasturnata-cu-mere-la-slow-cooker-crockpot-88217.html
Am schimbat merele cu gutui, coaja de lamaie cu ghimbir, am renuntat la lapte, scortisoara am inlocuit-o cu turmeric.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina de grau
  • 100 ml ulei
  • 250 gr gem de gutui
  • 3 linguri peltea de gutui cu petale de trandafiri
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri compozitie de ghimbir cu miere de albine
  • 1 lingura turmeric
  • 1 varf de cutit de sare
  • 300 gr frisca lichida
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert placinta cu aroma de toamna la slow cooker Crock-Pot:

Se separa galbenusurile de albusuri si se pun la robot doar albusurile cu putina sare si se mixeaza pana se fac spuma.
  Se pun galbenusurile cu zaharul si se mixeaza separat cu mixerul, se adauga si uleiul, se pune totul intr-un vas mai mare, acolo va fi toata compozitia la final, se adauga esenta de vanilie, gemul de gutui, ghimbirul si se omogenizeaza.
   Se pune faina de grau intr-un vas, peste ea se adauga praful de copt si turmericul, se amesteca si se toarna peste compozitia de galbenusuri si se continua mixarea pana la incorpoarea completa.
  Se toarna albusurile spuma peste compozie si se amesteca usor cu o paleta de sus in jos.
  Se pune hartie de copt in vasul de la slow cookerul Crock-Pot si se toarna compozitia in vas, se pune capac si se fixeaza butonul la functia High pentru doua ore.
  Se pune la robot frisca lichida si se mixeaza pret de 30 secunde.
  Se scoate prajitura din vas cu ajutorul hartiei de copt, se lasa sa se racoreasca si se pun deasupra cateva linguri de peltea de gutui, se orneaza cu frisca.

Sa aveti pofta, dragilor, la o reteta cu aroma de toamna, ceva absolut divin!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert placinta cu aroma de toamna la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post cu gem de prune si nuci