Placinta cu branza a la Nico

de nico15 in Prajituri, 26 Mar 2011 | 1291 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj
  • 800 g de branza de vaci
  • 6 oua mari
  • 150 g de zahar
  • 3 pliculete de zahar vanilat
  • 150 g de iaurt
  • 1 lamaie(zeama si coaja)
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de amidon
  • 2-3 lingurite de compot de fructe de padure  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza a la Nico:

 Se mixeaza toate ingredientele, mai putin albusurile care se vor bate spuma si se vor agauga la sfarsit peste restul compozitiei, amestecandu-se cu mare grija.

Se-ntinde blatul in tava de la aragaz care a fost in prealabil unsa cu ulei dupa care se va adauga compozitia. Se adauga coaja de lamaie si pe deasupra placintei si se da la cuptor 50-60 de minute.

Inainte sa o scoatem de la cuptor incercam sa vedem daca este facuta, dupa care se scoate si se va lasa sa se raceasca.

Se pudreaza si cand este la o temperatura potrivita se poate taia.

 

Pofta Buna.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Placinta cu branza a la Nico 94875
retete culinare - Placinta cu branza a la Nico 94877
retete culinare - Placinta cu branza a la Nico 94886
retete culinare - Placinta cu branza a la Nico 94887
retete culinare - Placinta cu branza a la Nico 94888
retete culinare - Placinta cu branza a la Nico 94889
retete culinare - Placinta cu branza a la Nico 94890

COMENTARII (10)

Lau 1

27.03.2011, 17:12

delicioasa

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:30

adry88 1

02.06.2011, 12:48

expozibil

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29