Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
De cate ori am poftit la placintele cu branza postate pe bucataras.ro si in sfarsit am facut si eu ca sa-mi potolesc putin pofta.
Branza, zaharul, zaharul vanilat, ouale, iaurtul si stafidele se mixeaza bine impreuna. Se imparte compozitia in doua.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se pune o treime din foi, unse cu ulei fiecare foaie, se toarna jumatate din branza, se pune a doua parte de foi, restul de branza si restul de foi. Se da la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra, prinde o culoare aurie. Se scoate din cuptor si se acopera cu un prosop umed pentru cateva minute. Dupa ce s-au inmuiat putin foile de deasupra, se taie placinta in patratele si se lasa la racit. Se pudreaza cu zahar pudra si se serveste.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult