Platou aperitive

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2010 | 36835 vizualizari

 

platouri cu apritive facute la bisrica din amposta-spania-hramul sfintei paraschive 14.10.2009- a fost o masa de 150 persoane

 

INGREDIENTE

  • bete pentru frigarui
  • rosii cherry
  • castraveti verzi de sera
  • ardei rosu si verde
  • cascaval
  • masline negre si verzi
  • salam subtire
  • piftelute din carne de porc
  • rosii umplute cu salata de vinete cu maioneza
  • piftelute din peste
  • icre de peste
  • pinguini-paine cu crema de branza si masline(o nebunie)
  • salata verde

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou aperitive:

Pentru frigarui(picio spaniola) se taie salamul subtire cu masina daca aveti daca nu, cu un cutit,ardeiul in triunghi cel rosu si verde,castravetele feli rotunde,cascavalul cubulete mici,rosii cherry intregi, pifteleutele la fel.

Se incepe a se pregati in ordinea in care doriti (nu este o regula puneti ce aveti se pot face din orice)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou aperitive" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu smantana