Porc cu susan la punga in cuptor

de Valclaudia in Porc, 20 Dec 2015 | 603 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 gr. carne de porc (de lucru)
  • 1 lingurita rasa condiment pentru carne de porc
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare de Himalaya dupa gust
  • piper macinat dupa gust
  • 75 ml vin alb sec
  • 2 linguri seminte de susan alb
  • 1 punga pentru copt carnea
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu susan la punga in cuptor:

Preincalzim cuptorul la 220 grade.

Spalam carnea si o taiem cubulete de marimea dorita.

Peste bucatile de carne presaram sare si piper, condimentul din comert pentru carne de porc, boiaua dulce, semintele dfe susan alb.

Turnam vinul alb si amestecam intr-un castron sa se imbrace carnea uniform in condimente.

Asezam bucatelele de carne in punga de copt, o legam si dam tava la cuptor 45 minute.

Scoate tava, rupem punga si dam din nou la cuptor pana se rumeneste carnea dupa preferinta.

Noi am servit carnea alaturi de un delicios sos de rosii.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Porc cu susan la punga in cuptor-0
Porc cu susan la punga in cuptor-1
Porc cu susan la punga in cuptor-2
Porc cu susan la punga in cuptor-3
Porc cu susan la punga in cuptor-4
Porc cu susan la punga in cuptor-5
Porc cu susan la punga in cuptor-6
Porc cu susan la punga in cuptor-7
Porc cu susan la punga in cuptor-8
Porc cu susan la punga in cuptor-9

COMENTARII (15)

MOKUSKA 1

20.12.2015, 22:18

Gherca Daniela 1

21.12.2015, 09:52

bun!

mihaelar63 1

11.01.2016, 12:21

Buna idee !!! De mult nu am facut la punga

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41