Prăjitura Carpați a la Merișor

de Panacris in Prajituri, 4 Sep 2013 | 14112 vizualizari

COMENTARII (46)

Panacris 1

04.09.2013, 18:34

Mulțumesc pentru aprecieri Bucătărași! A avut dreptate Merișor, că e multă și sățioasă, numai bună de sărbători pentru musafiri

alilianaa 1

04.09.2013, 18:39

frumos arata..

CookieMonster 1

04.09.2013, 19:52

wow cum arata

amalia01 1

04.09.2013, 20:01

trecut la favorite!

Rocsi 1

04.09.2013, 20:04

Este super faina si cu siguranta daca as manca o feliuta tare m-ar incanta . Bravo baiatului tau ca e asa talentat

RuxyRux 1

04.09.2013, 20:07

E o nebunie...o ador...am preparat-o si eu dupa indicatile pretioase by Merisor...si mi-a iesit delicioasa! Frumosi zmei mai ai draga mea!

simona72 1

04.09.2013, 21:01

Felicitari zmeilor!!!

Lia_ 1

04.09.2013, 21:07

bravo, bravo, mai-mai!!! chiar realizare

Panacris 1

04.09.2013, 21:18

Bucătărași dragi

mamas 1

04.09.2013, 21:20

abia astept sa il felicit pe zmeul zmeilor pt echipa bine instruita si mult prea disciplinata!!!
ps.zmeul cel mic este cu ctc-ul???
cand are loc degustarea?

Panacris 1

04.09.2013, 21:44

Oooo, Dabi ce onoare Deobicei la ora asta răspund în semiprecuspul, dar ptr tine am aprins numeroasele becuri din bucătărie Normal că cel mai mic e responsabil cu CTC-ul Urmează cursurile unui liceu economic de renume în București Degustarea a avut loc și culmea, chiar a trecut testul și de TataZmeu sau ZmeulZmeilor care e mai cârcotaș, decât toată familia la un loc

Teo 1

04.09.2013, 22:26

Da, tot secretul e la taiat si ansamblat!cate variante am incercat si eu...!

diaconta 1

04.09.2013, 22:35

Felicitari familiei zmeilor care fac o echipa asa buna de buna ,stiu ca-i buna

GJ203702390 1

05.09.2013, 08:32

este una dintr-e prajituriile mele preferate si se taie foarte usor o fac de mai bine de 11 ani

Panacris 1

05.09.2013, 09:07

GJ203702390, normal că se taie ușor dacă o prepari de 11 ani

Lavinia 1

05.09.2013, 09:29

O prajitura extraordinara am facut-o si eu imediat ce am sosit de la Satic si s-a mancat atat de repede incat nu am mai apucat sa fac poze

Lia_ 1

05.09.2013, 12:22

n-am facut numai cu gandul la cate foi sunt de copt+lipt....
imi olace insa s-o mananc

Panacris 1

05.09.2013, 14:56

Lia, nu aș fi probat-o, așa curând, poate de sărbători Zmeii cei mici nu au fost la Sătic, așa că nu știau ce au pierdut . Dar la mare, gazda unde am fost cazați, a adus aminte de prăjituri și se lăuda cu cea mai tare prăjitură preparată an de an de el, atenție gazda era bărbat și e specialist în prăjitura Carpați De aici dorința arzătoare a lui Edi de a prepara această prăjitură delicioasă

gaby_duceag 1

05.09.2013, 15:28

minunata!!

nadea68 1

07.09.2013, 17:05

mihaelar63 1

26.02.2018, 02:41

Cea mai buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Carpati